Wij zijn Bob & Yvonne.

 

In 2016 zijn wij begonnen aan een groot restauratie project aan de Wauquiez Amphitrite. Ze is een ketch van 13.05 uit 1944. Door haar leeftijd en achterstallig onderhoud door de vorige eigenaren was het hard nodig om haar een complete refit te gaan geven. Na lang denken en uiteraard ook twijfelen zijn we begonnen aan het project. Na een refit van 3 jaar en ieder boutje,  moertje en stukje hout los te hebben gehaald en weer vast hebben gezet, hebben we de trossen los gegooid.

In de nazomer van 2019 hebben we de trossen los gegooid en zijn we vanuit Friesland onze reis begonnen richting het zuiden.

We hebben een jaar rond gezeild en via de Portugese kust hebben we koers gezet naar Madeira & Porto Santo.

Vervolgens hebben we rond gecruised bij de Canarische eilanden. Om weer terug te komen naar het noorden zijn we via de mooie Azoren weer richting Nederland gegaan.

 

Tijdens deze reis is Schakelpanelen.nl ontstaan vanwege de reacties van andere zeilers na het zien van het schakelpaneel op onze boot. Veel mensen waren enthousiast over mijn ontwerp en layout. Aangezien de markt hierin klein is en vaak enorme bedragen moet betalen en nog niet echt krijgt wat je zou willen. Onderweg heb ik hierover nagedacht en heb ik een manier om deze service goedkoper en completer aan te kunnen bieden.